Drukverhogers en Hogedrukpompen

Drukverhoger

Bent u werkzaam in de voedingsindustrie en bent u op zoek naar een drukverhoger? Dan bent u bij Post Parts aan het goede adres! Post Parts is gespecialiseerd in het leveren van professionele drukverhogers en drukverhogingsinstallaties en is voorzien van verschillende soorten drukverhogers die de druk van de waterleidingen volledig controleren. Zo zal er altijd een drukverhoger tussen zitten die het best bij uw bedrijf past en kunt u vaarwel zeggen tegen drukschommelingen.

Waarom een drukverhoger?

Een te lage waterdruk is natuurlijk vervelend en zeker in de voedingsmiddelenindustrie. Met behulp van een drukverhoger heeft u volle controle over de waterdruk. Een drukverhoger wordt geplaatst tussen de waterleiding en zorgt ervoor dat de waterdruk die binnenkomt omgezet wordt in een constant gewenste waterdruk. Deze waterdruk is zelf af te stellen, op basis van uw eigen wensen. Hierdoor zult u geen last meer hebben van drukschommelingen als er op meerdere gebieden tegelijk water wordt afgenomen.

Verschillende soorten drukverhogers

In de voedingsmiddelenindustrie is het belangrijk om een goede waterdruk te hebben en hier is Post Parts op voorbereid. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten drukverhogers, variërend van 20 BAR tot 200 BAR. De drukverhoger 200 BAR is verstelbaar van 20 BAR tot 200 BAR. Zo zal er altijd een drukverhoger tussen zitten die het best bij uw bedrijf past. Wij leveren voornamelijk aan de voedingsmiddelenindustrie en met name aan de visindustrie, vleesindustrie en de groente verwerking.

De voordelen van een drukverhoger

Het gebruiken van een industriële drukverhoger heeft een aantal voordelen. Zo zorgt een drukverhoger dat de maximale waterdruk te allen tijde constant blijft, ook als u gebruik maakt van verschillende tappunten. Deze constante druk zal constant blijven en u zult daarom niet te maken krijgen met drukverlies. Drukschommelingen zijn daarom verleden tijd en de waterdruk is handmatig aan te passen. Vindt u dat de waterdruk momenteel te laag is? Met een drukverhoger is dit makkelijk te verhogen.

Een drukverhoger online bestellen

Bent u erover uit en wilt u een drukverhoger bestellen? Dan is dat mogelijk via de website van Post Parts. Vraag eenvoudig een offerte aan en ontvang uw nieuwe drukverhoger zo snel mogelijk! Post Parts levert de drukverhogers van deur tot deur. U kunt uw nieuwe aankoop overigens ook ophalen op ons filiaal!

Post Parts staat altijd voor u klaar om u te helpen bij al uw vragen over de drukverhogers. Heeft u een vraag over uw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op.