Haspel RVS

RVS Haspels voor de voedingsmiddelen industrie

Bent u werkzaam in de voedingsmiddelen industrie en bent u op zoek naar een gloednieuwe RVS haspel? Dan bent u bij Post Parts aan het goede adres! Voor deze industrie bieden wij diverse oplossingen op het gebied van haspeltechniek. Post Parts is gespecialiseerd in het leveren van RVS haspels binnen de voedingsmiddelen industrie.

Met de RVS haspels van Post Parts zegt u vaarwel tegen slangen die op de werkvloer blijven liggen. Zo wordt er niet alleen veiliger gewerkt, maar zorgt dit ook voor betere hygiëne en meer ruimte op de werkvloer. De haspels zijn voorzien van roestvrij staal en is dus bestand tegen alle invloeden van water. Hierdoor gaan de haspels langer mee.

De ideale RVS haspel voor uw bedrijf

Na het monteren van de industriële RVS haspel, is het direct te gebruiken. De industriële haspel RVS van Post Parts zijn te monteren op alle vlakke gronden. Denk hierbij aan een muur, wand of plafond. De haspels zijn voorzien van een automatisch systeem waarbij de slang automatisch opgerold wordt, dus wanneer u klaar bent met het reinigen van het gebied, wordt de slang automatisch opgerold en opgeborgen. De automatische slanghaspel is voorzien van een automatische stop. Zo wordt er voorkomen dat de slang te ver opgerold wordt.

Verschillende soorten en maten

Post Parts is voorzien van verschillende soorten en maten RVS haspels. Zo zal er altijd een RVS haspel tussen zitten die bij u en uw bedrijf past. Zo is Post Parts voorzien van slangen van 20 meter. Ideaal voor het schoonmaken en reinigen van grote gebieden.

De haspels zijn voorzien van hogedruk. Zo kunnen gebieden intensief gereinigd worden. Er zijn RVS haspels voor een waterdruk van 20 BAR, 80 BAR, 200 BAR en 400 BAR. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een haspel die intensief schoonmaakt? Dan is een haspel met een waterdruk van 200 tot 400 BAR ideaal voor uw bedrijf.

Voordelen van een RVS haspel

Het hebben en gebruiken van een RVS slanghaspel heeft verschillende voordelen. Deze industriële haspel zijn op alle vlakken te monteren. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een slanghaspel voor de muur of wand? Dan is dat gemakkelijk te monteren. De slanghaspels nemen minimale ruimte in. Zo maakt u maximaal gebruik van de ruimte die u tot uw beschikking heeft en kan er intensief schoongemaakt worden.

Met de automatische functie worden de slangen automatisch opgerold wanneer u klaar bent met het reinigen en schoonmaken van de ruimte. De slang kan gemakkelijk van de haspel afgehaald en vervangen worden. Dankzij het open ontwerp kunnen de haspelautomaten gemakkelijk gereinigd en onderhouden worden. Ook is het gemakkelijk te combineren met een spuitlans en spuitpistool die eenvoudig te bestellen zijn via de website van Post Parts.

Een RVS haspel online bestellen

Heeft u een kijkje op de website genomen en wilt u een haspel kopen? Dan bent u bij Post Parts aan het goede adres! Post Parts is voorzien van verschillende soorten en maten RVS haspels. Bestel uw product online en ontvang uw nieuwe RVS haspel zo snel mogelijk! Parts levert de drukverhogers van deur tot deur. U kunt ook uw nieuwe RVS haspel afhalen op ons filiaal!

Heeft u een vraag of opmerking over uw bestelling? Neem dan gerust contact op en we staan u spoedig te woord!