Referenties

Wij zijn in oktober 2019 in contact gekomen met Jan Post van Post Parts bv uit Urk. We zijn met elkaar begonnen om een nieuw soort reinigingsslangen bij Post Parts BV te bestellen en te laten plaatsen.
Dit bleek een topslang te zijn die ook bestand is tegen oliën en vetten. Daarna is Post Parts BV alles voor ons op hygiënegebied gaan doen. Op dit moment ontzorgd Post Parts BV ons volledig. Zij repareren bij ons ook slangen op locatie. Dit is veel sneller en bespaart tijd. De slang hoeft dan niet meer van de haspel. Kortom een bedrijf om een relatie mee op te bouwen voor langere tijd. Zij denken altijd met ons mee, ook op het gebied van besparing.
Jurie van den Berg
Hoofd Technische zaken
De vraag naar een flexibele partner voor onze schoonmaak en hygiëne producten is gevonden bij het bedrijf Post Parts bv uit Urk, doordat zij gevestigd zijn op korte afstand en flexibel zijn in de omgang hebben we al snel vertrouwen gekregen in een goede samenwerking, de geleverde slangen, pistolen, nozzles en overige onderdelen om de schoonmaak van onze productie omgeving te verzorgen bevalt ons uitermate goed, maar ook het advies voor ons leidingwerk doet Post Parts bv en het leveren van accumulatoren om de druk op te vangen, hiermee heeft Post Parts bv laten zien dat ze de service en de klant specifieke oplossingen naar een nog hoger niveau konden brengen.
Klaas Louwe Smit
Technische zaken
We hadden een nieuwe aanhanger aangekocht voor hoge druk werkzaamhden zoals grafity te verwijderen en schoonmaak werkzaamheden, hierbij hebben wij Postparts bv gevraagd hoe wij dat het beste konden doen met nieuwe slangen en componenten, Jan Post van Postparts bv adviseerde ons om 50 meter slangen op de haspels te monteren, maar dan slangen die niet streepten op onderdgronden waar dit niet mocht, andere slangen en koppelslangen op maat gemaakt omdat Postparts bv een eigen slangenpers heeft, kortom Postparts bv heeft onze nieuwe aanwinst geupdate en lopend gemaakt, Postparts is van alle markten thuis op het gebied van reiningingscomponenten.
Evert Post
Directeur