Slangen Hoge en Lage druk

Hogedrukslangen, midden- en lagedrukslangen
Reinigingsslangen

Bent u op zoek naar een hogedrukslang voor intensieve reiniging? Dan bent u bij Post Parts aan het juiste adres! Post Parts is gespecialiseerd in het leveren van hoge kwaliteit drukslangen en is voorzien van zowel hoge-, midden-, als lagedrukslangen voor de industriële sector. De drukslangen worden geplaatst in gebieden die intensief reinigen nodig hebben.

Post Parts is voorzien van verschillende soorten en maten drukslangen. Zo zijn er slangen beschikbaar van 20 tot 25 meter. Ook zijn de koppelingen voorzien van roestvrij staal, waardoor ze waterbestendig zijn en langer mee zullen gaan.

Waarom een reinigingsslang?

De reinigingsslangen met hoge druk zorgen voor intensieve reiniging binnen de industriële sector. Deze reinigingsslangen zijn gespecialiseerd in het reinigen op hoge druk en kunnen gebruikt worden op alle raakvlakken. Met behulp van de hogedrukslang maakt u alle hoeken grondig schoon, net als bepaalde producten binnen de voedingsmiddelen industrie.  

Post Parts is ook voorzien van midden- en lagedrukslangen. Deze reinigingsslangen zorgen voor een lagere druk tijdens het reinigen en schoonmaken. Een reinigingsslang is dus ideaal voor het reinigen en schoonmaken en is zeker een must-have binnen de voedingsmiddelen industrie.

Verschillende soorten en maten

Post Parts is voorzien van verschillende soorten en maten drukslangen. Ideaal voor ondernemingen binnen de voedingsmiddelen industrie. Ook zijn de drukslangen voorzien van verschillende waterdrukniveaus. Zo zijn er drukslangen met een waterdruk tot wel 200 BAR te koop. Bent u dus op zoek naar een hogedrukspuit met een sterke waterdruk? Dan bent u bij Post Parts aan het goede adres.

De ideale reinigingstool voor uw bedrijf

Het hebben van een goede hogedrukreiniger heeft verschillende voordelen voor uw bedrijf. De reinigingsslangen zijn voorzien van een koppeling. Deze koppeling zorgt ervoor dat er op hoge druk gereinigd kan worden. Hierdoor kunnen grote oppervlakken snel schoongemaakt worden.

Het gebruiken van een reinigingsslang van Post Parts is ook kostenbesparend. Deze drukslangen gaan lang mee en hoeven niet meer vervangen te worden voor een langere tijd. De hogedrukreinigers zijn flexibel, kunnen makkelijk opgeborgen worden en zijn eenvoudig te bedienen.

Een reinigingsslang online bestellen

Heeft u een kijkje genomen binnen ons assortiment en wilt u een hogedrukslang kopen? Dan is dat zeker mogelijk via de website van Post Parts. Plaats nu uw bestelling en ontvang uw nieuwe hogedrukslang zo snel mogelijk! Post Parts levert de hogedrukslangen van deur tot deur en zullen u helpen met het monteren van uw nieuwe producten. Het is ook mogelijk om uw nieuwe aankoop op te halen op ons filiaal!

Post Parts staat altijd voor u klaar om u te helpen bij al uw vragen over de hogedrukslangen. Neem gerust contact op bij alle vragen over de reinigingsslagen en over uw bestelling!