RVS Wasbakken

RVS wasbakken voor de voedingsmiddelen industrie

Bent u werkzaam in de industrie en bent u op zoek naar industriële handwasbakken in RVS? Dan bent u bij Post Parts aan het goede adres! Post Parts is gespecialiseerd in het leveren van professionele RVS bakken en biedt verschillende soorten RVS wasbakken. Deze kunnen in alle industriële sectoren toegepast worden. Deze wasbakken plaatsen wij in werkplaatsen en werkruimtes binnen industriële bedrijven. Zo zijn er kleine wasbakken, maar ook grote wasbakken tot wel 4 personen. Er zal dus altijd een RVS wasbak zijn die het best bij uw onderneming past!

Waarom een RVS wasbak binnen de voedingsmiddelen industrie?

Binnen de voedingsmiddelenindustrie is hygiëne belangrijk en met behulp van een RVS wasbak wordt de hygiëne gewaarborgd. De RVS wasbak bestaat uit een meerdelige wasgoot voor muurmontage. In combinatie met een desinfectie dispenser, RVS dispenser en een handdroger wordt er gewerkt aan optimale hygiëne op de werkvloer.

Een RVS wasbak is dus een must-have binnen de voedingsmiddelenindustrie, om de hygiëne te kunnen waarborgen. Meerdere personen kunnen tegelijk gebruik maken van de wasbakken en hun handen reinigen.

RVS wasbakken

De RVS wasbakken bestaan uit een dikwandige RVS plaat. Deze robuuste constructie, in combinatie met de naadloze afwerking, zorgt er mede voor dat deze wasbakken een eeuwige levensduur hebben. De wasbakken zijn perfect afgerond en garandeert onderhoudsvriendelijkheid en optimale hygiëne. Deze RVS wasbakken zijn voorzien van een sensor. Zo wordt de hygiëne optimaal gewaarborgd.

RVS wasbakken op maat

Post Parts is voorzien van verschillende soorten RVS wasbakken. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een kleine RVS spoelbak? Of bent u toch op zoek naar een RVS wasbak voor meerdere personen tegelijk? Post Parts is voorzien van meerdere wasbakken die het best binnen de industriële sector passen. Het assortiment bestaat uit verschillende maten en is af te stellen op de grootte van het bedrijf.

Uw nieuwe RVS wasbak bestellen

Heeft u gevonden wat u zocht en wilt u een RVS wasbak online bestellen? Dat is eenvoudig mogelijk via de website van Post Parts. Bestel eenvoudig uw RVS wasbak en ontvang uw bestelling binnen no-time! Uw bestelling wordt door ons bij u geleverd. Wilt u uw bestelling zelf ophalen, is dat ook mogelijk.

Post Parts staat altijd voor u klaar om u te helpen bij alle vragen over de RVS wasbakken, dus neem gerust contact op bij vragen over de RVS wasbakken of over uw bestelling!