Schuim en Desinfectie

Schuim en desinfectie reiniging

Bent u op zoek naar een zeep / desinfectie dispenser? Dan bent u bij Post Parts aan het juiste adres! Post Parts is voorzien van verschillende schuimunits met accessoires. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schuimlangs of een draaikop? Dan kunt u dit apart bestellen bij Post Parts. Ook is Post Parts voorzien van een complete schuimunit die is af te stellen van 25 tot 200 BAR.

Wat is een schuimunit?

Met een schuimunit kan er worden geschuimd op zoveel afnamepunten als u zelf wenst. Zo kan er op meerdere punten geschuimd en schoongemaakt worden. Post Parts is voorzien van een complete schuimunit voor directe reiniging. Met een schuimlans hogedrukreiniger kunnen diverse afnamepunten intensief schoongemaakt worden.

Voordelen van een schuimunit

Het gebruik maken van een schuimunit heeft verschillende voordelen. Zo is een schuimunit makkelijk te verplaatsen. De schuimunits zorgen voor perfecte schuimkwaliteit en voor uitstekende reiniging waar u maar wilt. De schuimunits zijn zuinig in gebruik, dus u bespaart hiermee meer geld en de schuimmachines zijn voorzien van zowel schuim- als desinfectie.

Zeepdispensers

Een zeepdispenser is een zeeppomp die overal wel te vinden is. Met het zeep van een zeepdispenser kan je je handen wassen. Door middel van één klik op de knop wordt een afgemeten hoeveelheid zeep verwerkt, die precies geschikt is om je handen grondig te reinigen. Ben jij op zoek naar een zeepdispenser tegen een goede prijs? Post Parts is voorzien van zeepdispensers van kwaliteit. De zeepdispensers zijn goed te combineren met de handdrogers.

Voordelen van een zeepdispenser

Het hebben van een zeepdispenser is handig. Met behulp van een zeepdispenser kunnen de handen grondig schoongemaakt worden met de juiste hoeveelheid zeep. Het gebruiken van een zeepdispenser is immers makkelijker dan het gebruiken van handzeep en dat heeft te maken met enkele voordelen:

  • Makkelijk gebruik: Het gebruiken van een zeepdispenser is heel makkelijk. Met één klik op de knop komt er een perfecte hoeveelheid zeep uit. Het is een simpel en effectief systeem dat zal bijdragen aan de hygiëne.
  • Geld besparend: De zeepdispensers kunnen altijd hervuld worden. Het kopen van een zeepdispenser is dus een eenmalige investering en het zeep kan constant bijgevuld worden. De zeepdispensers geven dus ook de precieze hoeveelheid zeep af, waardoor er geld bespaard op het zeepgebruik.
  • Weinig onderhoud: Zoals al is aangegeven, hebben de zeepdispensers weinig onderhoud nodig. De pomp hoeft enkel na een tijdje aangevuld te worden en dit doe u snel en eenvoudig.
Een schuimunit of zeepdispenser online bestellen

Heb je interesse in een schuimunit of zeepdispenser voor uw bedrijf? Dan bent u bij Post Parts aan het goede adres! Via de website kunt u een offerte opvragen en uw bestelling doorgeven. Uw bestelling wordt door ons geleverd. Uw bestelling kan ook opgehaald worden bij ons filiaal.

Heeft u vragen over de schuimunits of de zeepdispensers, of heeft u vragen over uw bestelling? Dan horen wij dat graag van u!